نحوه رفتار با میهمانان در هتل + 4 روش محبوب
رفتار مناسب با میهمانان یکی از مهمترین عوامل موفقیت هر هتل است و تأثیر مستقیمی بر تجربه اقامت آنها دارد. اولین برخورد مهمان با کارکنان هتل میتواند تعیینکننده احساس راحتی، رضایت و بازگشت مجدد او باشد. به همین دلیل، آشنایی با اصول و روشهای صحیح برخورد با میهمانان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
در این مقاله، به بررسی نحوه رفتار حرفهای با میهمانان در هتل پرداخته و 4 روش محبوب برای ارائه خدمات بهتر و افزایش رضایت مشتریان را معرفی میکنیم. اگر به دنبال ارتقاء کیفیت خدمات هتل خود هستید، این راهنما شما را در مسیر صحیح هدایت خواهد کرد.
4 روش محبوب در ارتباط با میهمانان
در زیر چهار گرایش در فرایند ارتباط با میهمان، برای برآورده کردن انتظارات مسافران امروزی را خواهید دید.
1- فرایند چک این (Check/In) دیجیتال
بعد از ساعت ها انتظار ( برای بعضی شاید روزها) و ماندن در صف های طولانی برای سوار شدن به قطار یا هواپیما بالاخره سفر با رسیدن به هتل شما تمام می شود . آمارها میگویند بعد از پاندمی ( کووید) استفاده از تلفن همراه برای انجام کارهای روزمره 66 درصد افزایش داشته است .
نرم افزارهای نوین هتلداری به هتلداران این امکان را می دهند که مشخصات میهمانان را بصورت دیجیتال قبل از ورود آنها به هتل، دریافت کنند تا فرایند ورود به هتل را برای آنان ساده تر کنند.
این امر انعطافپذیری و راحتی بیشتر برای میهمانان فراهم می کند . زیرا آنها مجبور نیستند تا برای تحویل گرفتن اتاق زمانی به انتظار بگذرانند یا مرتبا به دسک فرانت آفیس مراجعه کنند . همچنین برای کارکنان پذیرش نیز صرفه جویی زمانی مناسبی ایجاد خواهد کرد .
2- تجارت محاوره ای
ایجاد فرصت های آپ سلینگ جدید که به گروه های مختلف میهمانان پاسخ می دهد، برای افزایش درآمد و رضایت میهمانان بسیار مهم است . برای بهره برداری بهینه از قصد یا نیت خرید میهمانان قبل از ورود به هتل ، هتلداران می توانند از روش تجارت محاوره ای در بستر ها و پلتفرم های مختلف دیجیتال استفاده کنند .
ایجاد گزینه هایی برای میهمانان برای ارتقاء ( آپگرید) اتاق خود، پرداخت هزینه خروج دیر هنگام یا ورود زود هنگام ، سرو نوشیدنی سرد در هنگام ورود و … تنها چند نمونه از فرصت ایجاد فروش بیشتر در این روش است . برای استفاده بهینه از این نوع تجارت پیشنهاد می شود که پیشنهاد های مختلفی برای گروه های مختلف میهمانان خود از پیش آماده داشته باشید .
بعنوان مثال فرض کنید که هتلی ساحلی دارید که به خانواده ها خدمات می دهد ، در اینصورت می توانید قبل از ورود میهمان برای آنها ارائه خدماتی مانند غواصی، ارتقاء به سوئیت خانوادگی رو به دریا یا خدمات نگهداری از کودکان داخل اتاق را ارائه دهید .
3- استفاده از موبایل
مسافران در هر سنی انتظار دارند که بتوانند از هر کانالی که برایشان راحت تر است با هتلشان ارتباط برقرار کنند و پیامک در صدر این لیست قرار دارد .
امکان رزرو ، ورود به هتل و درخواست نظافت و سرویس اتاق از طریق پیامک برای آنان اولویت دارد . این فرصتی برای هتلداران فراهم می کند تا پیشنهادات و فرصت های اضافی را از طریق متن برای میهمانان ارسال کنند تا بتوانند درآمد بیشتری کسب کنند .
با قابلیتهای پیامک، هتلها میتوانند پیامهای متنی قبل از ورود را با پیوندهایی به افزونهها یا فروشهای اضافی ارسال کنند، زمانهای ورود را تأیید کنند، و اطلاعات بیشتر هتل، مانند جزئیات پارکینگ را ارائه دهند. در طول اقامت خود، مهمانان می توانند به راحتی با کارکنان هتل از طریق پیام های متنی ارتباط برقرار کنند و درخواست سرویس اتاق یا هر گونه مشکل تعمیر و نگهداری را به تیم اجرایی اطلاع دهند.
نظرسنجی های پس از اقامت را می توان پس از خروج برای جمع آوری بازخورد و کمک به بهبود ارسال کرد.
4- اتوماسیون هوش مصنوعی
مسافران انتظار دسترسی فوری به اطلاعات را دارند و به دریافت پاسخ فوری برای سؤالات خود عادت دارند. با کمک هوش مصنوعی، هتلداران می توانند این تقاضا را از طریق چت بات های خودکار برآورده کنند. چت بات ها برنامه هایی هستند که به تعاملات انسانی پاسخ هوشمند می دهند و نیاز به مداخله کارمندان را از بین می برند. آنها یک ابزار عالی در وب سایت هتل برای پاسخ به سؤالات، ارائه اطلاعات بیشتر و کمک به مسافران برای تکمیل رزرو خود هستند. هوش مصنوعی را می توان از قبل برنامه ریزی کرد یا از پردازش زبان طبیعی برای ارائه تجربیات شخصی تر استفاده کرد.
به عنوان مثال، یک مهمان بالقوه ممکن است از چت زنده یک هتل در وب سایت خود استفاده کند تا در مورد در شکل دسترسی هتل سؤال کند و یک پاسخ فوری از یک ربات هوش مصنوعی با ادغام در موتور رزرو دریافت کند. از اینجا، مسافران می توانند به راحتی تاریخ خود را انتخاب کرده و مستقیماً در چت بات رزرو کنند.
شروع و ایجاد تجربه با پیامرسانی مهمان
قبل از شروع کار با یک پلت فرم تجربه مهمان، ابتدا باید جمعیت شناسی مهمانان مختلف و اشکال ترجیحی ارتباط و تعاملات دیجیتالی آنها را بدانید. اگر چندین کانال مانند پیام رسان (فیس بوک، واتساپ، وی چت)، پیامک و ربات های چت را ارائه دهید، به شما کمک می کند تا از طریق کانال های دلخواه با مهمانان تعامل داشته باشید. با پلتفرمهای تعامل مهمان، میتوانید این کانالها را از طریق یک صندوق ورودی یکپارچه مدیریت کنید تا ارتباطات را ساده کنید.
نرمافزار هتل، مانند پلتفرمهای پیامرسانی مهمان، نقشی اساسی در کمک به هتلداران برای تسهیل این نقاط تماس دیجیتالی و بدون تماس برای ارائه تجربیات قابلتوجه ایفا میکند. این راه حل ها همچنین ثابت کرده اند که در افزایش کارایی با تیم های کوچکتر مفید هستند – مسئله ای که بسیاری از هتلداران پس از همه گیری با آن مواجه شده اند.
هتلداران ممکن است با نظارت بر سطح رضایت از طریق نظرسنجی از مهمانان بیاموزند که هتل آنها چه کاری را به خوبی انجام می دهد و کجا باید بهبود یابد. نتیجه نهایی از توصیه های مشتریان راضی و تکرار تجارت سود می برد.
ایجاد یک پلت فرم جامع تجربه مهمان می تواند به شما کمک کند تا یک استراتژی ارتباطی جامع بسازید که از سفر مهمان از قبل از رزرو تا پس از اقامت را ردیابی و رکورد می کند . با نقاط تماس معنادار در هر مرحله از سفر، میتوانید روابط خود را با مهمانان عمیقتر کنید و فرصتهای افزایش فروش را در خود جای دهید. به روز بودن با روندهای جدید و برآورده کردن انتظارات مهمان می تواند به هتل یا مجموعه شما کمک کند تا رقابتی بماند و میهمانان وفادار خود را حفظ کند.